4 sfaturi pentru a va spori increderea in propriile abilitati de sofer

Sa invatati sa conduceti si sa o faceti bine este un proces care necesita timp si practica. Nu exista o bagheta magica pe care sa o scuturati pentru a va creste increderea in propriile forte, dar exista pasi pe care ii puteti face pentru a va spori abilitatile de sofer. Iata 4 sfaturi pentru a va ajuta sa conduceti masina fiind mai increzator si mai stapan pe sine, deci un sofer mai bun, care va avea o viteza de reactie sporita la nevoie.

  1. Faceti practica des. Pentru fi un sofer bun trebuie sa investiti timp si efort pentru a ajunge in spatele volanului si sa ramaneti in siguranta in timp ce conduceti masina.
    Faceti scoala de soferi si daca simtiti ca este nevoie, faceti mai multe ore de conducere decat minimul necesar. Fraza „repetitia este mama invataturii” este perfect adevarata si in cazul condusului unei masini.
  2. Luati un sofer cu experienta in masina cand conduceti. Rugati  un sofer cu experienta (un prieten cu care va simtiti bine) sa va insoteasca pe parcursul drumurilor de exersare pe care le faceti dupa ce ati obtinut carnetul auto. Daca nu aveti pe cine lua si locuiti in Cluj, scoala de soferiDeak Drive ofera instructaj de calitate si indrumarea necesara pentru a face din cel mai timid sofer o persoana stapana pe sine care poate conduce masina in siguranta.
  3. Conduceti pe orice vreme. Una dintre cele mai importante abilitati pe care un conducator auto le poate avea este capacitatea de conduce in siguranta, indiferent de conditiile meteo. Trebuie sa va pregatiti pentru toate conditiile meteorologice – chiar si pentru cele mai putin decat ideale. Familiarizati-va cu cat mai multe medii de condus puteti.
  4. Faceti cursuri de perfectionare.Exista intotdeauna ceva nou de invatat. Nu va opriti din a va imbunatati abilitatile de conducere doar pentru ca ati trecut examenul si ati luat carnetul de conducere. Continuati sa mai faceti ore de condus pana cand simtiti ca nu mai este nevoie. Fiti mereu la curent cu schimbarile din legislatia rutiera. Faceti toate aceste lucuri spre binele dumneavoastra, pentru a deveni un sofer bun!

Daca sunteti interesati sa va imbunatatiti cunostintele si sa deveniti un sofer mai proactiv, contactati Deak Drive astazi!

Nu puteți copia conținutul acestei pagini