PROGRAMARE INSCRIERE

Numele meu este Deak Tiberiu, am 50 de ani și fac școlarizare pentru obținerea permisului categoria B în Cluj-Napoca din anul 1993, adică de 25 de ani. În acești 25 de ani de activitate am lucrat cu diferiți clienți, cu vârste cuprinse între 18 si 63 de ani. Datorită nivelului de pregătire, pot susține cursuri în limba română, maghiară dar și în limba engleză.

Dăcă alegeți să lucrați cu mine pot să vă asigur că veți beneficia de întelegere, flexibilitate, înstruire practică și teoretică, asistență la întocmirea dosarului și calm. Autoturismul pe care fac școlarizarea pentru obținerea permisului de conducere, categoria B, este Renault Clio Symbol în cea mai buna stare atât tehnică cât și estetică încât să funcționeze în cele mai bune condiții pentru siguranța cursanților.

Sunt dedicat să ofer cele mai bune servicii, datorită faptului ca sunt instructor certificat o să vă învaț tot ce trebuie să știți despre condus. După finalizarea școlii de șoferi, veți avea încredere, control la volan și veți conduce în siguranță.

Scopul meu principal este de a vă oferi îndurmarea necesară, a deprinderii cu plăcere și încredere a abilităților și competențelor în înțelegerea logică a șofatului.

Vă invit să vă înscrieți la cursurile pentru școala de șoferi accesând pagina de înscrieri sau pentru informații suplimentare accesați pagina contact.

Înscriere școala auto